SVEA Takvård har drygt 20 års erfarenhet av takvård

Att välja rätt företag för att ta hand om ditt tak är avgörande för att skydda din investering i bostaden och förlänga takets livslängd. SVEA Takvård är en ledande aktör inom takvård i Stockholm med över 20 års erfarenhet. Här belyser vi fem anledningar till varför du bör anlita detta företag för ditt takunderhåll.

5 anledningar att anlita SVEA Takvård för underhållet av ditt tak

Det finns såklart många olika skäl till varför du skulle vilja anlita ett proffs på underhåll av tak istället för att utföra arbetet själv. Några exempel på sådana anledningar är att dessa aktörer har:

  • Lång erfarenhet och branschkunskap. SVEA Takvård har över 20 års erfarenhet av takvård, inspektion och underhåll. Med en gedigen branschkunskap och expertis kan du lita på att de vet vad som krävs för att hålla ditt tak i bästa skick och förlänga dess livslängd. Deras team av erfarna taktekniker är redo att hjälpa dig med allt från taktvätt till reparationer och underhåll.
  • Ett stort kundfokus. Företaget är helhjärtat fokuserat på att möta kundernas förväntningar och önskemål. De förstår att det är kundens omdöme som avgör deras framgång och arbetar därför målmedvetet för att erbjuda de tjänster som kunderna förväntar sig, samtidigt som de levererar högkvalitativa resultat.
  • Skonsamma och effektiva metoder. SVEA Takvård använder sig av effektiva och skonsamma metoder som garanterar ett gott resultat utan att skada taket. De undviker högtryck och andra skadliga metoder som kan leda till framtida problem. Istället utför de grundläggande rengöring med specialanpassade verktyg, byter ut skadade takpannor och behandlar taket med bekämpningsmedel för att förhindra mossa och andra påväxter.
  • Möjlighet att utföra rengöring och kontroll av hängrännor. Förutom att rengöra och underhålla taket ser företaget även till att rengöra och tömma hängrännor. Detta är viktigt för att undvika vattenskador och översvämningar. Detta bidrar till en problemfri och välfungerande dränering.
  • En kostnadsfri kontroll efter 4 år. När du anlitar detta företag för ditt takunderhåll erbjuder de en kostnadsfri kontroll av taket efter 4 år. Detta ger dig extra trygghet och visar att företaget bryr sig om att säkerställa att ditt tak håller sig i bästa skick över tid.