Genom att måla på ljus kan du släppa lös din kreativitet

Att dekorera ljus är ett bra sätt att ta din lilla ljustillverkning på nästa nivå. Genom att måla på ljus kan du göra ljusen mer unika. Detta kan du med fördel göra med hjälp av särskilda pennor som är gjorda för att måla på ljusvax. Dessa små fiffiga verktyg har verkligen revolutionerat det sätt på vilket vi interagerar med och förfinar ljus. Det magiska i dessa pennor ligger i deras mångsidighet – de öppnar upp en helt ny värld av möjligheter till att sätta en personlig prägel. Läs vidare för att få mer information!

3 tips till dig som vill måla på ljus för att göra ljusen personliga

I denna artikel tittar vi alltså närmare på hur du kan släppa lös din kreativitet genom att måla på ljus. Du kan bland annat göra detta genom att:

  • Utforma unika budskap. Ett av de mest populära sätten att använda dessa pennor för att måla och rita på ljusvax är för att utforma unika och personliga budskap på ljusen. Det kan till exempel röra sig om ett “Grattis på födelsedagen” till någon som står dig nära och som fyller år. Eller så kan du välja att skriva ett “Jag älskar dig” till din partner. Alternativt kan du vill skriva ett inspirerande citat för att hålla dig motiverad på dagarna. Möjligheterna är närmast oändliga när det kommer till utforma unika budskap på ljusen.
  • Skapa spännande designer. När det kommer till att måla på ljus behöver du absolut inte begränsa dig till att enbart skriva budskap – du kan även måla former. Pennor används som bekant inte bara till att skriva ord utan kan även vara ett verktyg för den verkligt konstnärliga personen. Rita avancerade mönster eller roliga designer, eller varför inte ett detaljerat porträtt, direkt på vaxet. Det är bara din kreativitet som begränsar vilka möjligheter som finns. Tänk gärna i termer som blommor, fåglar, geometriska mönster och liknande så kan du släppa lös din kreativitet!
  • Använda teman. Utöver att låta kreativiteten flöda kan du även välja att begränsa dig till ett tema. Kanske är temat jul, halloween eller något helt annat. Då kan du använda dessa pennor för att ta fram former och budskap som matchar temat till punkt och pricka.