Bättre val för din framtid – Advisor PPM

Bättre val för din framtid - Advisor PPM

Vill du göra enklare och bättre val avseende din premiepension? Lär dig här hur du kan ta hjälp av Advisor PPM för att placera din premiepension i rätt fonder.

PPM är en förkortning av premiepension. Den må vara en liten del av din pension, men det är ändå en viktig del. Det är en fondförsäkring, och du väljer själv i vilken fond du vill investera dina pengar. PPM innebär alltså ett valfrihetsmoment i det svenska pensionssystemet, och du har möjlighet att påverkar hur mycket de pengar du sparar inför pensionen kommer att växa, och i vilken fond de gör det.

Ibland är det dock svårt att veta hur man bäst sparar sina pensionspengar. Som tur är finns då tjänster som Advisor PPM, som kan hjälpa dig göra rätt val.

Vad är Advisor

Var denna pension, dessa pengar som du sparar, ska förvaltas bestämmer du alltså själv. Det är dock inte alltid man vet hur man ska välja, och det är här Advisor PPM kommer in i bilden. Advisor är ett fondbolag, som har fokus på ett långsiktigt sparande. Just det som är så viktigt vid pensionssparande. Bolaget bildades 1997 och har sedan dess fokuserat på kapitalförvaltning.

Ta hjälp av Advisor PPM för ditt pensionssparande

Vill du ha en helhetslösning för ditt pensionssparande kan du göra precis som 50 000 andra personer och vända dig till Advisor PPM för att få hjälp. Advisor PPM har en pensionsförvaltningstjänst som sköter hela processen med pensionssparande åt dig. Allt från att analysera vilka fonder som bör ingå i ditt pensionssparande till att genomföra fondbytet åt dig.

 Vad kostar det

Om du vill ta hjälp av Advisor PPM för att pensionsspara under 1 år kostar det 750 kronor. Om du tar hjälp av Advisor PPM under två år blir det billigare: Du betalar bara 1250 kronor för två år, och för tre år betalar du bara 1750 kronor.

Hur gör man

Tycker du att det verkar vara ett bra alternativ att ta hjälp av Advisor PPM för att placera dina pensionspengar? För att bli kund hos Advisor PPM behöver du bara gå in på deras hemsida och registrera dig. Du väljer om du vill använda tjänsten under ett, två eller tre år, och sedan betalar du via faktura. Skulle du sedan ångra dig har du 30 dagars ångerrätt. Att pensionsspara behöver alltså inte vara krångligare än så!

Vi hoppas att du nu kan ta hjälp av Advisor PPM för ett enklare pensionssparande.