Vinnande koncept

Litet spel med en enkel spelidé. Satsa ett tiotal kronor för den spännande chansen att få se dessa omvandlas till sjusiffriga belopp. Om valet faller på Keno behöver du som spelare inte oroa dig för att lägga tid på taktik eller bekanta dig med den senaste speluppdateringen. Slumpen avgör och den går inte att styra. Det finns inte heller något som tyder på att spelupplägget skulle komma att ändras. Spelet uppfanns i Kina för över 2 000 år sedan som ett sätt att samla in stora summor pengar. Allt sedan dess har människor från hela världen med spänning engagerat sig i spelet. Ett vinnande koncept med lite anledning att ändra på.

Din tur att drömma

Vad är det egentligen som är grunden till att ett spel kan fortsätta vara populärt under mer än 2 000 år? Det sägs att spelet uppfanns av en krigsherre i Kina med ekonomiska problem som var tvungen att finna ett sätt att samla in pengar. Resultatet blev Keno. Trots den långa tidsperioden som skiljer är det lätt att känna igen sig i krigsherrens besvärliga situation. Drömmen om att vara ekonomiskt oberoende är delad av många och därför lockar kanske just spel om pengar. Chansen att få tid och pengar att göra allt det man vill! I ett spel som Keno, där det är slumpen som avgör om du vinner, är det dessutom enkelt att komma igång. Alla kan ha tur. Alla kan vinna i Keno!

Quick start

Nå, så hur spelas egentligen Keno? Upplägget är mycket enkelt. Vid dragningen kommer ett antal nummer att dras upp. Det du som spelare behöver göra är att före dragningen satsa på ett antal nummer som du tror kommer att ropas upp under dragningen. Om du har turen att lyckas träffa in rätt nummer vinner du. Även om inte alla dina nummer blir dragna har du möjlighet att vinna. Keno kan du spela dels genom dragningen som sker dagligen på TV via Svenska Spel och dels genom ett online casino. För att spela på nätet behöver du en smart mobil, surfplatta eller dator som är uppkopplad till internet. Bra att tänka på när du spelar Keno:

  • Vinstens storlek påverkas av hur många nummer du har satsat på
  • Hur många nummer du kan satsa på varierar mellan olika spelarrangörer
  • Utbetalningsplanerna är fasta, men varierar mellan olika spelarrangörer.