Företagsfakta – Teknikhallen och Narse Group AB

Teknikhallen är ett känd svensk E-butik som säljer tillbehör till mobiler och surfplattor. E-butiken drivs av företaget Narse Group AB. Här presenteras fakta kring företaget och dess E-butik. Du kan hitta mer här.

Om Narse Group AB

Det är vanligt att E-butiker har ett namn som inte är kopplat till företagets registrerade namn. Så är det även i detta fall så företagets juridiska namn är Narse Group AB. Företaget registrerades 2018 som aktiebolag. På E-butikens hemsida nämns däremot att de sålt produkter sedan 2013. Även detta är en vanlig utveckling för företag då en orsak kan vara att företaget eventuellt började som enskild firma och sedan gick över till AB vid ett senare skede.
Mer om Narse Group AB kan läsas på Allabolag.se. Där går det att exempelvis att se omsättning, resultat, vilka som är styrelseledamöter och adress som företaget är skrivet på.

Om Teknikhallen

Teknikhallen är alltså den E-butik som Narse Group AB driver. Som namnet avslöjar har de fokus på teknik men inriktningen på produkter är betydligt smalare än så. Utbudet består framförallt av tillbehör och skydd till:

  • Surfplattor
  • Mobiler
  • Smarta klockor

När företaget startade var lagret inhyst i en liten städskrubb hemma hos de två bröder som hade idén om att driva en E-butik. Allt eftersom de fick in mer ordrar och byggt upp sitt varumärke kunde de även växla upp till större lagerlokaler, större omsättning och att ha fast anställda.

Användarvänlighet

En punkt som kännetecknar Teknikhallen är dess användarvänlighet. På flera olika sätt kan kunderna hitta exakt det skal eller det tillbehör som de eftersöker. Detta utifrån vilken modell av surfplatta eller mobil som personen har.

Enklast är att använda den drop-down-meny som finns på E-butikens startsida. Där anges först inom vilken kategori som en produkt söks. Detta inom Mobiltillbehör, Surfplattetillbehör eller Laddare & kablar. Därefter anges vilken tillverkare (exempelvis Samsung eller Apple) och till sist modell. På detta sätt går det att filtrera fram mobiltillbehör mot exempelvis Samsung A20. Det finns även två andra vägar att hitta rätt produkt. Den som vet produktens namn kan använda sökfunktionen högst upp på sidan och de som vill titta på ett större utbud, inom specifika kategorier, kan använda menyn. Vid frågor och funderingar har Teknikhallen en stor databas med de vanligaste frågorna samt möjlighet att kontakta företaget via mail och kontaktformulär via hemsidan.